Hoveniersdiensten voor bedrijven

Groenvoorzieningen in en rond uw kantoor versterken de identiteit en het imago van uw bedrijf. Een bedrijfstuin is daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Stam Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen in en rond bedrijven. Voor zowel horizontale als verticale tuinen voor binnen en buiten. Denk daarbij ook aan groene wanden, gevels en daken.

Uw tuin straalt uw bedrijfsimago uit

Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw wensen en imago en zijn toegespitst op uw bedrijfsvoering. Dankzij een goede balans tussen beplanting, bestrating en accessoires zijn onze bedrijfstuinen professioneel, goed gestructureerd, verrassend en helder. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. In de uitwerking van het ontwerp hanteren wij dezelfde vorm en taal die op uw bedrijf van toepassing zijn.

Professionele tuinaanleg

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gestelde deadlines halen en gemaakte afspraken nakomen. Daarbij moet uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. We hebben klantvriendelijkheid, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Aantrekkelijke onderhoudscontracten voor uw bedrijfstuin

Als onderneming moet u zich geen zorgen maken over het onderhoud van uw tuin – u heeft al genoeg te doen. Ons tuinonderhoudsplan biedt de perfecte uitkomst. Wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat deze er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een visitekaartje voor uw onderneming en is hij er om te gebruiken en om van te genieten. Wij hebben onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen.

Tuinontwerp bij nieuwbouwprojecten

Stam Hoveniers is ook gespecialiseerd in tuinontwerpen voor nieuwbouwprojecten. Vanwege onze kennis en ervaring worden wij regelmatig ingeschakeld door architecten en projectontwikkelaars om tuinen aan te leggen of advies uit te brengen. Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Neem contact op

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

BEKIJK ONZE PARTNERS

Huur hoveniersdiensten voor uw onderneming in. Bel 078 - 614 97 57.